Pääsiäsestä arkeen palaaminen on ollut haasteellista ja viime viikko menikin pitkälti siihen, että pääsimme koko poppoo takaisin arki rytmiin. Viime tiistaina käväisimme Ursan kanssa mielenkiintoisessa tapahtumassa. Ursa osallistui rotujärjestön toteuttamaan näyttökokeeseen, joka järjestettiin eräälle mahdolliselle uudelle ulkomuototuomarille. Ursa esiintyi kuten aina viileän rauhallisesti ja kommentitkin olivat suurimmalta osalta positiivisia. Se että Ursa on iso-tyttö ei kaiketi ole epäselvää Kieli ulkona.

Launtaina meillä juhlittiin emännän äidin synttäreitä ja sunnuntaille oli Santos ilmoitettu Sipoon ryhmänäyttelyyn. Kasvattaja esitti Santarmin joten emäntä sai kerrankin jännätä kehän laidalla. Santosin tuloksena oli ROP ja serti. Kiitos seurasta kaikille ja rapsutukset Tinka-neidolle ja muille karvaisille kavereille.

1240240663_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Santos poseeraa.

 

Viikonloppuna Santosin Saaga sisko on ollut huikeassa vireessä. Paljon onnea TK1 koiralle ohjaajineen sekä kruununa vielä ensimmäinen nousu nolla agilityssa ja kakkossija...WAU !!!