Lauantai aamuna oli aikainen herätys ja auton nokka suuntasi kohti Porin kansainvälistä näyttelyä. Näytelmiin oli ilmoitettu vain Santos mutta tytöt pääsivät mukaan hengailemaan. Teltta pystytettiin ja kehä alkoi.

Santos esiityi Pu4 arvoisesti. Rop meni Lee-isälle (myös RYP-2 Hymy) ja Vsp oli Tinka-neitokainen. Onnea Porvooseen. Rop veteraani oli Ampe (T.Amadeus), joka myös pokkasi hienosti myöhemmin isossa kehässä Bis-2 veteraani sijoituksen.

Hieman kehän jälkeen tuli hirmuinen sade kuuro. Olimme erittäin onnellisia teltan tarjoamasta suojasta...aurinko kuitenkin tuli uudelleen esiin ja melkein koko loppupäivän sade pysyi poissa vaikka välillä jyrisi ukkonen aika lähellä.

1249203633_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

rop ja vsp

Näytelmiin oli päässyt mukaan myös Feran tytär Neela. Ihana 5 kk riiviö neito.

1249202825_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Neela harjoittelee esiitymistä.

Emäntä esitti myös elämänsä ensimmäistä kertaa labradorinnoutajaa. Jaanan Adventurer's kasvattajaluokka oli rodun paras ja ryhmä kehiin tarvittiin yksi esittäjä. Ihan putkeen ei isännän kommenteista päätellen emännän ensi esiityminen labradorin kanssa mennyt mutta onneksi se ei pilannut kokonaisvaikutelmaa sillä ryhmä sijoittui ollen BIS-4. Labradoreissa meni muutenkin upeasti. Rop, vsp sekä pn2 ja  pu2 tulivat Jaanan leiriin. Rop oli Martti (A's Taittinger), joka oli myös upeasti RYP-3. Onnea tuhannesti Jaana, Sanna ja koko muu porukka !!!!!

Muutenkin oli todella mukava päivä siitä kiitos ihanille ihmisille paikanpäällä.

Nyt meillä onkin sitten näytelmistä hieman pitempi tauko ja koirat keskittyvät todennäköisesti olemaan mahdollisimman likaisia ja tikkuisia Silmänisku.